I have a K1000 Appliance, and I should be access to a organisation configuration for create a second organisation.
When I follow a Administrator's guide, I need to connect on http://k1000/system and click on a organisation in the menu on the left.

But I haven't the menu organisation while i am Administrator of the entire platform.

Can you help me understand why I don't have access to this setting?

Thank you for you help.
Best Regards.

2 Comments   [ - ] Hide Comments


  • Moreover following the administration guide, I'm asked to activate rapid switching for organizations. This is done by going to http://k1000/admin -> Settings -> General Settings. And then checking "Show the Organization Menu in the Administrator Header". But this parameter doesn't appear either in my interface.
    Thank you for you help.
    Best Regards
  • It sounds like your License Key doesn't have Organizations, better contact your sales representative, to confirm if you paid for a license with organizations.
Please log in to comment

Community Chosen Answer


it sounds like you got a standard license but you need an orgs enabled license to configure orgs.
Contact your sales rep to upgrade the license if you really need orgs.
Answered 06/16/2017 by: Nico_K
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity


Thank you for your help and answer. I will contact my KACE sales representative for more details on this.
Thank you very much for your help.
Answered 06/19/2017 by: pchevre
White Belt

Please log in to comment