Hi all,

A customer of ours has recently provided us with a new Win7 (legacy build) sysprep image which I've captured into Kace.  I've captured a single partiton as a WIM & I've added Pre-Install tasks of Create Single Partition & Format c: as NTFS.

When I attempt to deploy the the image I receive a Task Error at the Apply Image stage with return code: 4294967295.  Error description: Unknown error

Can anyone help please?  I've only recently inherited the responsibility of managing our Kace appliance, I have captured & deployed images previously, just never had any problems with the images or had to carry out any troubleshooting


2 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • Got your update but is not showing up here, maybe re-post your findings?
  • Got your update but is not showing up here, maybe re-post your findings?
Please log in to comment

Community Chosen Answer

2
When you see "4294967295" during the Apply phase, 99% of the time it means:

"What you are trying to apply, does not match your current partitioning on this HDD\SSD"

If you have a single C: drive partition captured in your Image, you must have a C: drive created with enough space to hold your captured Partition.

When you see the error, open CMD right there, lauch DISKPART, do a LIST VOL and I'm sure you will see what is going on there...

Answered 02/12/2018 by: Channeler
Black Belt

Please log in to comment

Answers

1
Channeler's suggestion helped me to troubleshoot the issue

On the PC I'm trying to deploy the image to, C = 465GB NTFS partition & D = DVD-Rom.
However I checked on the original PC & Kace is identifying the following: C = system reserved volume & D = Windows

I obviously captured the Windows partition on the original PC, but didn't pay any attention to the assigned drive letter, so Kace is trying to deploy Windows to the D drive on the subsequent PCs.  

Quest support team came back with a response this morning & suggested following the below KB article which has resolved my issue

https://support.quest.com/kace-systems-deployment-appliance/kb/112435/image-deployment-fails-w-error-unknown-error-return-code-4294967295
Answered 02/13/2018 by: Ian_Mc
White Belt

Please log in to comment
0

I have had error 4294967295 before . This could be a partitioning error in the

deployment.

Can you say exactly which task is failing? Is it the creation of the

partition or  the deployment of the image?

Have you checked the Bios to see if the "boot sequence " is set to legacy?

this link should help

https://support.quest.com/kace-systems-deployment-appliance/kb/226039/unable-to-deploy-uefi-image-with-unknown-error-4294967295

Answered 02/12/2018 by: akmagnum
Red Belt

Please log in to comment
This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request
For more information, visit our FAQ's.

Answer this question or Comment on this question for clarity