/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


Adobe CS6 Not Installing through Managed Install

02/22/2013 1911 views

I followed the guide located here http://www.itninja.com/question/adobe-creative-suite-6-cs6-software-distribution but when I deploy the software to a computer it doesnt install. I can see the messages of the managed install show for user input, download, extract but it never installs. If I have delete downloaded files, it will clean those up as well.

Does anyone know what I'm missing?

Answer Summary:
I found out the problem. So simple... forgot the /i in the command line.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

1

Are you using Configure Manually? since you are calling a full command line.

Answered 02/22/2013 by: nshah
Red Belt

  • I have it set to Configure Manually. Installation command: CS6_x64.msi and not to prepend msiexec.exe.

    I have tried a couple different ways with the command line and even turning on/off dont prepend. Same results unfortunately.
  • what is the command? If you said do not prepend then you have to basically type out msiexec.exe /i cs6_x64.msi /qn ...etc....etc.

    If you feel comfortable include a screenshot of the MI
    • I've seen a few instances where you would have to map out msiexec fully in the command as well (c:\windows\system32\msiexec.exe /i cs6_x64.msi /qn).
  • I found out the problem. So simple... forgot the /i in the command line... Thanks for the help though.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ