/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Blue Screen after wpeinit

02/19/2019 755 views

I'm trying to image 3 Dell Latitude E6540 after selecting the usb device to boot I'm stuck in this screen (wpeinit), after a few seconds I get a BOSD with REFERENCE_BY_POINTER as info.

I'm using KACE Systems Deployment Appliance v.6.1.251


1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • the cmd running is X:\windows\system32\wpeinit

All Answers

2

Those were produced in 2013-14 I would try flashing the bios, also is the bios properly set for the stick you are using (legacy vs UEFI) also check your drive settings


https://www.dell.com/community/Windows-10/E6430-Windows-PE-10-0-14393-0-BlueScreen/m-p/5117872#M8652

https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x18--reference-by-pointer


Answered 02/19/2019 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • Hi SMAl.tmcc. I've updated BIOS from A17 to A26 and also checked the SATA Operation options and doesn't show compatibility or something like that. Looks like updating the Bios and installing last drive for SATA do the job. Thanks for the help.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ