/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi all,

I have problems to capture an Image of any System I tried in my organisation, Normaly we are using Scripted installions and thats working fine.

We are using Kace Version 4.1.182
We have several Kace installation around the globle and Im working on a Remote Site Appliance.

I boot the machine over PXE and using our KBE for Windows7x64, then I go to Capture Image give him a name and selected the image sources (the source machine has win7 x64 installed), Image Type= K-Image.
Directly after I press on Start capture I see two command prompts open for a second and the I got the message "Start Capture Failed".

Does someone know what I can do? Is there any log file where I can look into?

Regards
Patrick
Answer Summary:
Cancel
2 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

  • Hi Patrick, If I recall correctly we had experienced something like this. It turned out to be not enough free hard drive space on the captured system. You need to have enough free space for the image to be created before it uploads.
  • Thank you for your help. I attached a Photo, I think there is enough free space on the hdd...

    https://abload.de/img/2017-08-1509.15.3081jyx.jpg
Please log in to comment

Answer Chosen by the Author


Answers

1
Answered 08/15/2017 by: chucksteel
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
@chucksteel

Thank you so much, thats fixed the issue...

Regards
Patrick
Answered 08/16/2017 by: DonGeilo33
White Belt

Please log in to comment
Five Easy Steps to Smarter Systems Imaging
With traditional methods for systems imaging, each image captures a particular hardware and software configuration at a specific moment in time—static, unchanging, unmanageable.

Share