/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


I recently updated the K1000 to 5.4.76849. CC list has stopped working when I submit trouble tickets in the service desk.

04/02/2014 2322 views

The current verision of the K1000 is 5.4.76849.  When I add a new email address to the CC list in the service desk queue, it changes the delimiter from a comma to a semi-colon then anyone who is CC on that category does not receive emails.  I have other categories that are working fine.  An example of a working one would be: tech1@domain.edu, tech2@domain.edu, tech3@domain.edu . 

If I would edit it to remove tech3 and add tech4 it would automatically change to look like this when I save it:

tech1@domain.edu; tech2@domain.edu; tech4@domain.edu . Then the emails would stop.  Any suggestions would be great. 

 

Thanks

1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • Did you ever find an answer to this? I find this happening on mine as well.

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ