/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
I have an image that is stuck capturing an image that is stopped in "Creating file list for WIM image" I have tried many things, and it will not capture. 
Capturing to the SDA or the RSA both fail. 
I have updated the KBE and the Appliance. 
I also tried making a new gold master, and this is still not working. 
I have enough free space on the SDA and also on the image.


The long bellow is the log for my Deployment. the 2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture Callback:  Keeps going for a few Thousand lines.



2018-01-26 12:02:31-0800 [info] Klonewin - Start [Build: Nov 28 2017 14:04:25]
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...Capture: True
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...Deploy: False
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...Direct to/from server: False
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...ImageName: 43
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...ImageType: wim
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...LocalDir: C:\
2018-01-26 12:02:31-0800 [info] ...TempDir: 
2018-01-26 12:02:31-0800 [debug] ...Debug: True
2018-01-26 12:02:31-0800 [debug] ...RelativePaths: False
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...ContinuePastMetadataErrors: False
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...USB: False
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...USBSource: 
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...ServerHostname: 10.102.65.10
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...Language: en_US.UTF-8
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...Compress: 1
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...Verify: False
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] ...ServerPort: 8108
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] CaptureWim
2018-01-26 12:02:32-0800 [debug] WimImage(C.wim)
2018-01-26 12:02:33-0800 [debug] ...ImageFile: C.wim
2018-01-26 12:02:33-0800 [debug] ...ImageDir: 
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] Capture Image - Start
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Original Capture Location: [C:\]
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Drive Size=60888, Space Needed=15734, Available=45154
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Creating temp dir: C:\K2_2018-01-26_12-02-33
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Capture Directory: C:\
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Image File: C:\K2_2018-01-26_12-02-33\C.wim
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Temp Directory: C:\K2_2018-01-26_12-02-33
2018-01-26 12:02:33-0800 [info] ...Compression Type: 1
2018-01-26 12:02:34-0800 [info] ...Verification: 0
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] ...Capture Image - RegisterCallback
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] ...Capture Image - CreateFile
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] ...Capture Image - SetTempPath
2018-01-26 12:02:34-0800 [info] ...Capturing...
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] Capture Callback: 38009 C:\$Recycle.Bin 11528936 0
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] Excluding: C:\$Recycle.Bin
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] Capture file: C:\$Recycle.Bin
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] Capture Callback: 38009 C:\Boot 11528936 0
2018-01-26 12:02:34-0800 [debug] Capture file: C:\Boot
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture Callback: 38009 C:\Boot\BCD 11528392 0
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture file: C:\Boot\BCD
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture Callback: 38010 (null) 0 0
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture Callback: 38009 C:\Boot\BCD.LOG 11528392 0
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture file: C:\Boot\BCD.LOG
2018-01-26 12:02:35-0800 [debug] Capture Callback: 38010 (null) 1 0

-Alex
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

1
Opening up ports on our PAN firewall fixed the issue and now images are flowing well. 

-Alex


Answered 01/29/2018 by: adavenport
Senior White Belt

Please log in to comment

Share