/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Issue with SMTP and Proofpoint Essentials

02/19/2020 105 views

We just installed Proofpoint Essentials and it has broken the automated reports that we are supposed to received from the appliance. Proofpoint does not recognize the domain that we have set up within the appliance as a legitimate domain and it is causing the emails to be denied even before being blocked or quarantined. Proofpoint has stated that the only way to repair this is to register the domain, which is not really a domain, it's more of a service account/service domain for internal purposes only.


Has any one run into the issue and if so how did you fix it?


Thanks in advance for the help and advice,



1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • Sounds like a Proofpoint issue to me, I can think of loads of customers that have set up their SMA and as such the domain name is internally and never going to be valid. Your escalation should be with Proofpoint in this case (no pun intended ;o)

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ