/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Issues w/ KACE SMA Offboard Transfer to Azure

We just set up offboard transfers of backups to Azure Blob Storage using this article:  https://support.quest.com/kace-systems-management-appliance/kb/4281297/how-to-configure-offboard-backup-with-microsoft-azure-blob-storage-or-amazon-aws-s3-bucket.  The connection test was successful.  However, while monitoring a manual backup job, it fails to copy to the Azure storage.  According to the error, the connection is being reset by the peer.  Any ideas or tips on how to resolve this?

5J8S3N2e7e+AAAAAElFTkSuQmCC


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Answer Summary:
Posted by: MarkRMonaco 1 month ago
White Belt
0

Top Answer

It looks like I was able to resolve it by creating an access policy on that blob container.  Once I reran the backup, the files began to copy successfully and populate within the container.

wHrTLDyZLx13AAAAABJRU5ErkJggg==

yf+5fIQiCIAiCIAiCIAiCIG4aCtoQBEEQBEEQBEEQBEH0IRS0IQiCIAiCIAiCIAiC6EMoaEMQBEEQBEEQBEEQBNGHUNCGIAiCIAiCIAiCIAiiD6GgDUEQBEEQBEEQBEEQRB9CQRuCIAiCIAiCIAiCIIg+hII2BEEQBEEQBEEQBEEQfQgFbQiCIAiCIAiCIAiCIPoQCtoQBEEQBEEQBEEQBEH0IRS0IQiCIAiCIAiCIAiC6EP+P7We61hLBNpQAAAAAElFTkSuQmCC

AAAAAElFTkSuQmCC

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ