/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Managed install "None of the selected machines are online"

07/11/2017 4610 views
Im new to the K1000 appliance. and have been poking around trying to get different things working.  Ive managed to get most machines in my inventory.  I am having problems in my test deployment of software.
I set up a managed install for 7zip as a test on one machine.  I keep getting this error  "None of the selected machines are online"
They are online... its the computer I'm actually access the console from.
I have read through some other suggestions and have done the following:
*Removed and reinstalled the KACE agent on the target machine
*run the kbot agent to refresh my inventory.  
K1000 picked up the inventory refresh and got the same error.
Any ideas?  am I missing something obvious? 
Thanks

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments



Community Chosen Answer

2

Are you sure when installing the agent , you are pointing it

to the k1000 appliance.

check your amp.conf file in  "C:\ProgramData\Dell\KACE".

See if your  k1000 server name is correct in the weburl1......


Answered 07/12/2017 by: akmagnum
Red Belt

All Answers

0
Make sure under Software details that the operating system version is highlighted.
Answered 07/13/2017 by: Cooljay05
White Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ