/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Question


Office 2010 no longer detected - only sees individual components

01/28/2013 1998 views

I setup an office 2010 installer. Initially it worked correctly with my testing. And it still shows up as a single piece in kace, however now it does not detect that office was isntalled and instead detects each piece of office on its own. Is this caused by using an MSP file. Any way around this? more details below on what kace sees

  

Supposed to be this

Microsoft Office 2010 (14.0.4763.1000)


Says this now

 

Microsoft Office Access Setup Metadata MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Access MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Access Setup Metadata MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Excel MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Groove MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office InfoPath MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office OneNote MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Outlook MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office PowerPoint MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Professional Plus 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Proof (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office Proofing (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Publisher MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Shared MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Shared Setup Metadata MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Office Word MUI (English) 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected
Microsoft Software Update for Web Folders (English) 14 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

Microsoft Office 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - No longer detected

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Answer Summary:
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

I'm not 100% sure what would have caused this, though I'd guess using a .msp probably did it. Mine looks the same way. Why not just use this entry instead:

 

Microsoft Office Professional Plus 2010 (14.0.4763.1000) 2013-01-25 11:44:56 - Detected

? It should do the same thing.

Answered 01/28/2013 by: Ben M
9th Degree Black Belt

0

Makes sence, to be flat out honest, looking in the massive list of pieces, i didnt notice that in the middle of everything

Answered 01/28/2013 by: jrasmussen
Senior Purple Belt

0

Looks like an update applied maybe. Just a guess.

Answered 01/28/2013 by: cblake
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ