/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Offline KScript not running at user login

Hi, 

I actually pulled this question from an earlier posting (2012), which didn't seem to get answered there, so i was hoping to bring it back up. I created an offline script to execute a registry file at user login, but it fails to execute. When I run the script when a user is logged in, it works great! The registry file only sets some Internet Explorer settings, but it's imperative that this runs as user logon. Any help would be GREATLY appreciated. :-)

Thanks,
Mike

1 Comment   [ + ] Show comment
  • are you setting KKLM or HKCU settings? - SMal.tmcc 5 years ago

Answers (1)

Posted by: SMal.tmcc 5 years ago
Red Belt
1
Offline scripts cannot modify any user related items since the profile is not active yet, that includes HKCU keys and anything under c:\users\usersprofile.  A way to make a change such as this is to use a script to place the keys in "Active Setup" area of HKLM

http://www.itninja.com/blog/view/an-active-setup-primer

Comments:
  • This is great information, thanks so much! - mikeee321 5 years ago

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ