/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


Patch Error - Fail (80)

07/10/2019 480 views

We just implemented the K1000 patching solution, which we have been testing with on ourselves before going live. Last night patches were installed, and the majority completed successfully. There was one device showing an error of "Fail (80)". I referenced the following article: https://support.quest.com/kb/111687/a-list-of-failed-error-codes-for-patching-detection-or-deployment-phase- and it shows the error as "error in patch deploy script". Is there somewhere I can go to diagnose this? I'm not sure what script it is referring to. I also see the updates in the temp folder on the PC that is showing the error. 


Any insight is appreciated!

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

This is the most common (and least helpful) patch error code. It could be any number of things and sometimes resolves itself on the next patch run. If you have a specific device and/or patch that is failing consistently, isolate those patches and/or devices into their own patch schedule. Review the logs in C:\ProgramData\Quest\KACE (for Win) or /Library/Application Support/Quest/KACE/data (for Mac). You'll be interested in "KAgent.log" especially. 


HOWEVER, since the patching system changed significantly in v10 I would suggest updating your box to that version THEN troubleshooting patches.

Answered 09/30/2019 by: JasonEgg
Red Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ