/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Provisioning Doesn't Work / Very Random

10/18/2018 717 views
Hi I have set up an IP ranges to provision agents, (v9) it is very bizarre because almost all of the time it fails w/ error: NETWORK/NT_STATUS_CONNECTION_REFUSED or NETWORK/AMP Connection not detected. But then maybe 1 out of 200 it will install, or maybe on a different vlan 5 out of 10 or 20 will install. I dont really understand this behavior. 443 and 80 should be open and we are using a account with domain admin. What else am I missing?
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments



Community Chosen Answer

1
usually this means UAC is on too high or the firewall is blocking it. Also check your anti virus is not blocking it. 
Answered 10/23/2018 by: Dee.Wood
Senior White Belt

All Answers

This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.
-1
Hi

According to the KACE Administrator's Guide version 9.0:

For provisioning Windows devices, you can also use the KACE SMA GPO Provisioning Tool. Using the tool minimizes the pre-configuration that must happen on the target device.

GPO is the best way to remotely install the agent, with that being said, check this link:

Answered 10/19/2018 by: Channeler
Red Belt

  • We cannot use GPO. Right now we are having to install it manually.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ