/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


SCCM R2 SP1 - Distribution Server Deployment Issue

02/23/2017 1403 views
I was wondering if anyone could assist here.  I have just built a new SCCM Primary site server and when trying to deploy a new Distribution server I run into the below 3 items (cut out from ccm.log).  Any and all assistance would be appreciated.

======>Begin Processing request: "2097155000", machine name: "XXXXXXXXXXX"  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.072+300><thread=6380 (0x18EC)>
Execute query exec [sp_IsMPAvailable] N'ORF'~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.093+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0)~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.094+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Attempting to connect to administrative share '\\XXXXXXXXX\admin$' using account 'XXXX\XXXXX'~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.094+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> The 'best-shot' account has now succeeded 1 times and failed 0 times.  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.497+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Connected to administrative share on machine XXXXXXXXX using account 'XXXX\XXXXX'~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.498+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Attempting to make IPC connection to share <\\XXXXXXXXX\IPC$> ~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.498+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\XXXXXXXXX\admin$\'~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:49.616+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> System OS version string "6.3.9600" converted to 6.30  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:52.914+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Unable to get SMS_Client object from WMI on remote machine "XXXXXXXXX", error = 0x80041010.  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:53.583+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Creating \ VerifyingCopying existence of destination directory \\XXXXXXXXX\admin$\ccmsetup.~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:53.940+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Copying client files to \\XXXXXXXXX\admin$\ccmsetup.~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:59.342+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Copying file "F:\SCCM2012\bin\I386\MobileClient.tcf" to "MobileClient.tcf"  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:20:59.520+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Copying file "F:\SCCM2012\bin\I386\ccmsetup.exe" to "ccmsetup.exe"  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:14.697+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Created service "ccmsetup" on machine "XXXXXXXXX".  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:19.722+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Started service "ccmsetup" on machine "XXXXXXXXX".  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:19.807+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\XXXXXXXXX\admin$\SMSClientInstall.ORF'~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:19.985+300><thread=6380 (0x18EC)>
Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097155000, 0~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.165+300><thread=6380 (0x18EC)>
---> Completed request "2097155000", machine name "XXXXXXXXX".  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.167+300><thread=6380 (0x18EC)>
Deleted request "2097155000", machine name "XXXXXXXXX"  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.167+300><thread=6380 (0x18EC)>
Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097155000, 4~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.167+300><thread=6380 (0x18EC)>
Execute query exec [sp_CP_SetLatest] 2097155000, N'02/23/2017 18:21:20', 4~  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.169+300><thread=6380 (0x18EC)>
<======End request: "2097155000", machine name: "XXXXXXXXX".  $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><02-23-2017 13:21:20.178+300><thread=6380 (0x18EC)>

1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • for error 0x80041010 check this link - the WMI on your distribution server might not be working correctly.
    https://www.virtuallyboring.com/microsoft-wmi-invalid-class-error-0x80041010/

Be the first to answer this question

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ