/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


upgraded to kace1000 server version 7.1 and now system will not pull users from LDAP

06/08/2017 1008 views
Updated to Kace Server Version: 7.1.149
Now LDAP replication stopped working. No longer properly pulls LDAP users from our Domain Controllers. 
Tried different search functions, tried different LDAP accounts. Tried everything under the sun.
Getting an odd error from one of our ldap tasks that usually pulls the user data (shown in photo). says we need to use the command (kbox_user) which we are trying to use.

Any suggestions?

please note, this WAS working before the update from 7.0

Ee7gPP.png
3 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • for the test set an asterisk instead of the KBOX_USER variable to see all matching accounts.
  • No this did not work as the system asks for KBOX_USER to be in the field for advanced search, as the screenshot shows.
  • When using LDAP browser it only shows a max of 1000 users. Is this a limit of the system to pull user accounts too? Will I need to create multiple LDAP authentication maps for it to pull all the users in the company? Thanks

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ