/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Windows 8.1 and K2000 Scripted install - cannot rename system with service tag.

Im setting up a scripted install for windows 8.1 using the K2000, and cannot seem to get my pc's to rename with service tags. Im using all of the methods mentioned here for windows 7 currently. Is there anything different that needs to be done with 8.1? Has anyone else run into issues like this?


4 Comments   [ + ] Show comments
  • Are you using wsname? - nheyne 6 years ago
  • Correct, it looks like if i don't join the system to the domain in the start up script, this works. - superanalog 6 years ago
    • But with Windows 7 it worked like that? Strange. - nheyne 6 years ago
  • Looks like removing the domain join from the script fixed that issue, now onto joining it to the domain as a post install script. - superanalog 6 years ago
  • Solved the post install issue by remove a run once script we had in place in the mid level tasks. - superanalog 6 years ago

Answers (1)

Posted by: cserrins 6 years ago
Red Belt
0

What method are you using?  All naming seems to work for me, even in 8.1.1.

Corey

Lead T3 Enterprise Solutions Consultant, K2000

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ