/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


can you tell me why? [kace / rsa / imaging]

07/18/2013 4795 views

hi peepz,

 everything was okey..and now i have a imaging problem.
all the images doesnt work at the rsa !

i changed nothing.and from now its not deploying any images!!!


protocoll!

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] Klonewin - Start

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...Capture: False

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...Deploy: True
2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...ImageName: 4

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...ImageType: wim
2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...LocalDir: Y:\hta\amd64\PLACEHOLDER

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...TempDir:
2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Image filename,D_D.wim(Y:\wim\4\D_D.wim),Drive storing image=D:\

2013-07-18 11:12:02-0800 [error] GetDriveFreeSpace error: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Drive:D:\,Wim File(MB):7008, Needed(MB):19093, Available(MB):0

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Deployed by network share

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Deploy Image - Start

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Creating temp dir: [D:\K2_2013-07-18_11-12-02]

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Deploy Directory: D:\
2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Image File: Y:\wim\4\D_D.wim

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Temp Directory: D:\K2_2013-07-18_11-12-02
2013-07-18 11:12:03-0800 [info] ...Creating temp directory: D

2013-07-18 11:12:03-0800 [error] ...Cannot set temp path to work in: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:03-0800 [info] ...Deleting image dir: Y:\wim\4\

2013-07-18 11:12:03-0800 [info] Klonewin - Done, exit code: 9

i think i checked all of these but maybe i´m blind and cant see the the solution because i´m fucked up :D
if anybody has an idea...plz help me

its maybe just a semicolon ;)

 

ps:sorry for my english...you can answer in german if you want ;)

 

thx for your help.

2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • Are running a preinstall task to partition and format?
  • no !

All Answers

2

The main issue seems to be that there is no space left.

2013-07-18 11:12:02-0800 [error] GetDriveFreeSpace error: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Drive:D:\,Wim File(MB):7008, Needed(MB):19093, Available(MB):0

Check the following:

1. is there a raid controller? If yes, the KBE needs to have the correct driver.

2. is the RSA synched or are there files mising

3. check if there a fully disk encryption or similar is installed on the test client

Answered 07/18/2013 by: Nico_K
Red Belt

  • 1.its not a raid controller
    2.rsa is synced
    3.no FDE

    :/
  • and i not understand why her said Available(MB):0 ???

    ps:thx at first :)
  • which device you want to image? How configured? Check with a Win7/Win8 hdd if you are able to boot from and start install (esp if a hard disk recognized)
  • It looks like your target drive is going on and off line by the errors. have you tried to deploy to a different system to see if it is the target or the RSA?
  • if not solved, open a ticket under emeasupport@kace.com as I assume you are from Europe (Germany). If correct, simply write it in German and ask for me. We can check it then in a webex.
  • it is definitely the RSA!
    if I deploy an image directly from the kace, everything works without problems! (k-image and wim)
  • thx nico for the email...i will try it :)

    and yes im from germay :)
2

Would it be too much to ask that you also watch your language?  I'd hate for this site to get blocked at my work.

Answered 07/18/2013 by: nheyne
Red Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ