/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Question


K3000 Mobile App does not install on enrollment

11/18/2013 1409 views

I have a couple of devices that do not install the K3000 Mobile app that is set to install on enrollment.  I have removed the devices and added them back.  I have uninstalled the profiles and enrolled them a second time all to no avail.

What am I doing wrong?

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

After the profiles are installed, do you see the devices in the invetory? If so, why don't you go and just install the app manually?

Answered 01/03/2014 by: elvenil
Senior Purple Belt

  • Three of the four profiles are installed. I want to know why it doesn't work as it should instead of fixing it manually. When you have a bunch of these to enroll you don't want to have to mess with the little things as one offs.
0

Also, have you tried to enroll your devices through a different browser? Try Mozilla.

Answered 01/03/2014 by: elvenil
Senior Purple Belt

  • Again, I will not want to make the end user jump through hoops to get this to work as it should. I want it to work without hitch so that as I have my end users enroll their devices I don't have to deal with oddities or one offs.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ