/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Vbscript on x64 not working

Hi,

Can anyone please help me to resolve somehing. I have script which runs installation after that it adds some registiries but on Windows 7 x64 it adds those registries under 32 bit registry table (Wow6432 Node) but not x64. Cannot figure out why that.


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (3)

Posted by: lanselots 7 years ago
Fifth Degree Brown Belt
0

then how can I make script to run like for x64 if it also happening when publishing through SCCM also, basically that is only problem that when runing through SCCM it puts registries under Wow6432. Any more suggestions?

Posted by: wmrofri 7 years ago
Orange Belt
0

What happens if you type the full path to cscript.exe in the syswow64 folder?
Like:
c:\windows\syswow64\cscript.exe yourscript.vbs

 

 

 

Posted by: SMal.tmcc 7 years ago
Red Belt
0

try using hklm64 instead of hklm as the prefix


Comments:
  • it is not working like that - lanselots 7 years ago
    • are you calling the 32 or 64 bit version of reg.exe - SMal.tmcc 7 years ago
  • Installer/Process that you are using is of 32 bit , hence it is writing under Wow6432. - rock_star 7 years ago
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ